<

Mundësi punësimi

NJOFTIM PËR STUDENTËT:

Mundësi punësimi pranë televizionit A2 CNN për pozicionet "Motion Graphic Designer / Graphic Designer" dhe "Specialist Montazhi".

Për më shumë detaje vizitoni lidhjen https://a2news.com/careers/ ose kontaktoni Znj. Eda Kreci, +355 69 40 20 038.