<

Thirrje për aplikime

17.02.2021 - 28.02.2021, Graz Austri

Regjistrimet kanë filluar.

Vini re: vendet për kompozitorë janë të kufizuara. Gjithashtu viti 2021 do të mirëpresë për herë të parë ansamblet e të rinjve dhe nuk do të ofrohen klasa për muzikantë individualë.

(thirrjet kanë filluar prej 15.05.2020 – 15.10.2020).

Për informacione të mëtejme dhe të detajuara ju ftojmë të vizitoni lidhjet:

http://www.impuls.cc/academy-2021.html

http://www.impuls.cc/en/competition.html

abonohuni në http://www.impuls.cc/en/newsletter.html

ose kontaktoni në adresën e email-it office@impuls.cc.