<

Konkursi i III-të Ndërkombëtar i Muzikës në Vjenë

Të nderuar studentë dhe pedagogë,

Shpallet Konkursi i III-të Ndërkombëtar i Muzikës në Vjenë. Këtë vit i zhvilluar online, ky konkurs vjen si një përvojë e pasur për muzikantët që dëshirojnë të performojnë në sallën simbolike Musikverein në Vjenë më 2 korrik 2021 si dhe të kenë mundësinë e lancimit të një CD-je apo albumi dixhital.

Konkursi është i hapur për Instrumentistët e të gjitha moshave ( Piano – Harqe – Frymore - Zë - Muzikë Dhome ).

Çmime mbi 50.000€. 5 Projekte regjistrimi, cmime të vecanta. 

Aplikoni Online Afati i fundit i aplikimit është 10 Mars 2021. Përzgjedhja bëhet tërësisht online.

Për informacion më të detajuar kontaktoni:

Adam Schmidt - Administrator – Konkursi Ndërkombëtar i Muzikës në Vjenë:

info@viennacompetition.com
www.viennacompetition.com