<

Thirrje për aplikime

Konkursi Internacional I Kengetareve te rinj Operistik “Riccardo Zandonai” 2016.

ZNJ.Mietta Sighele Drejtore Artistike Musica Rivanfestival :

Jemi te nderuar te mbeshtetemi ne bashkepunimin tuaj duke promovuar edicionin e 23-te te International Competition for Young Opera Singers “Riccardo Zandonai i cili zhvillohet ne datat:24-28 Maj 2016.

Kliko mbi poster per broshuren e plote te aktivitetit

Ne kete konkurs ftohen te marin pjese nga mosha 18-36 vjeç te gjithe ata te cilet duan te ndjekin dhe te krijojne nje karriere ne Opera. Do te promovohen talentet e reja pjesemarrese duke i dhene mundesine te performojne ne koncerte Operistike.