<

Konkursi Nderkombetar i Kompozicionit

Fondazioni Valentino Bucchi, ne bashkepunim me AKADEMIA FILARMONIKE ROMANA - Universal Edition di Vienna, me rastin e njeqind vjetorit te lindjes se Valentino Bucchi (1916 – 1976) startojne edizionin e 38-te te:

Konkursi Nderkombetar i Kompozicionit "Çmimi Valentino Bucchi"

Ne broshurat me poshte do te gjeni menyren se si do te zhvillohet konkursi dhe fazat (ne gjuhen italiane dhe ne gjuhen angleze). Gjithashtu do te gjeni edhe formularin per t'u regjistruar.

Per me shume vizitoni: www.premiobucchi.it


Broshure e aktivitetit - anglisht  (pdf)

Broshure e aktivitetit - italisht  (pdf)