<

Procedura për informim, ankimim

Koordinatori për të drejtën e informimit në UART

Znj. Elia PLAKU

Kontakt:

Email: bnj@uart.edu.al
Tel: +355 68 40 10 658

Adresa:

Drejtoria e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore dhe Informacionit,
Protokollit dhe Arkivit, Universiteti i Arteve
Sheshi "Nënë Tereza", nr. 2, 1019, Tiranë, Shqipëri

Orari i ofrimit të shërbimit:

  • E Hënë - E Enjte 08:00-16:00
  • E Premte 08:00-14:00

Formularë dhe informacion: